MOTO PLANET

...καλώς ήρθατε στον πλανήτη της Μοτοσυκλέτας!

rssfacebooktwitergoogle pluslesvosproyoutube

used

22programme

Greek English French German Italian Russian Turkish
Πέμπτη, 20 Νοέμβριος 2014 19:07

Scarabeo 50 4T 4V

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Scarabeo 50 4T 4V

Το Scarabeo 50κ.εκ. 4-χρονο 4-βάλβιδο έλκει τη συμπάθεια με την πρώτη επαφή. Σε κάνει να απαλαμβάνεις τη μετακίνηση, να ξεχωρίζεις μέσα στο πλήθος, οδηγώντας ένα scooter που ακολουθεί το μοναδικό σου στυλ. Έχει μια ολοκαίνουρια καρδιά που χτυπά στο ρυθμό των συναισθημάτων σου. Ο καλύτερος σύμμαχός σου για να εκφράσεις ό,τι περνά από το μυαλό σου, ό,τι βλέπεις, ό,τι αγαπάς.
Το Scarabeo 50 κ.εκ. 4βάλβιδο επιβεβαιώνει το σχεδιασμό που έχει καθορίσει την επιτυχία του κατά τη διάρκεια όλων αυτών των ετών εμπορευματοποίησής του. Οι τροχοί 16 ιντσών προσφέρουν τη μέγιστη ευελιξία και σταθερότητα σε όλες τις επιφάνειες, το αξιοσημείωτο βάρος του αποβαίνει σε όφελος της οδηγικής συμπεριφοράς. Το 28 χιλιοστών υδραυλικό τηλεσκοπικό πιρούνι έχει διαδρομή 78 mm, παρέχοντας τη δυνατότητα απορρόφησης οποιουδήποτε κραδασμού. Η άνεση και η ακρίβεια του Scarabeo πετυχαίνουν τον τέλειο συνδυασμό, χάρη επίσης στην πίσω ανάρτηση, εφοδιασμένη με ένα στερεό υδραυλικό αμορτισέρ διαδρομής 81,5 mm.
Το Scarabeo 50 κ.εκ. 4βάλβιδο είναι πλήρως εξοπλισμένο σε κάθε επίπεδο και προσφέρει τα πάντα για να κάνει τη ζωή ευκολότερη σε όσους το χρησιμοποιούν: η σέλλα είναι ευρύχωρη και καλά επενδυμένη, η μίζα είναι αυτόματη, το τεπόζιτο βενζίνης χωρητικότητας 8,5 λίτρων, εξασφαλίζει μεγάλη αυτονομία χάρη στη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου του 4 βάλβιδου κινητήρα. Ένας μικρός χώρος πίσω από την καρίνα προσφέρει τη δυνατότητα ασφαλούς αποθήκευσης μικροαντικειμένων πρώτης ανάγκης. Η ενεργητική και παθητική ασφάλεια εξασφαλίζεται από το δυνατό φωτισμό του πολυεστιακού φαναριού με διαφανές τζάμι. Ο πίνακας οργάνων που παρέχεται είναι πλήρης και παρέχει κάθε δυνατή πληροφορία.
Το Scarabeo έγινε αμέσως με την είσοδό του το "instant classic", ένα μοναδικό προϊόν του είδους του που γνωρίζει να ανανεώνεται παραμένοντας πάντα πιστό στις αρχές του. Οι νέες τεχνολογίες έχουν καταστήσει στην πάροδο των ετών τους κινητήρες περισσότερο δυνατούς και αξιόπιστους. Το Scarabeo 50 κ.εκ 4βάλβιδο έχει έναν κινητήρα τεχνολογικά ανώτερο, ισχυρό και εκλεπτυσμένο. Ένα μικρό τεχνολογικό κόσμημα, που χάρη στις λύσεις αιχμής, παρέχει ισχύ από τις κορυφαίες στην κατηγορία του. Με 3,2 kW (4.35 hp) αποτελεί τον πιο δυνατό 4-χρονο κινητήρα 50 κ.εκ. στην αγορά. Η διανομή σε τέσσερις βαλβίδες και η υγρό-δυναμική αποτελεσματικότητα της κεφαλής κυλίνδρου οδήγησε στα απίστευτα οφέλη σε σχέση με την ταχύτητα περιστροφής και τις επιδόσεις, τώρα πλήρως συγκρίσιμα με εκείνα ενός δίχρονου scooter. Με 43.5 χιλ / λίτρο αυτός ο κινητήρας πετυχαίνει τις ήδη εξαιρετικές επιδόσεις, ενός scooter 4χρόνου 2βάλβιδου: καταναλώσεις σαφώς χαμηλότερες σε σχέση με ένα 2χρονο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 31 Δεκέμβριος 2015 22:32
Motoplanet.gr - Θαλασσέλλης Ιωάννης

...καλώς ήρθατε στον πλανήτη της Μοτοσυκλέτας!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: SCARABEO 100 4T »