Εξέλιξη 360ο
Ευέλικτο, δυναμικό και καινοτόμο είναι μόνο τρεις λέξεις για να περιγράψουμε το Piaggio Medley. Και αν επιλέγεις πιο σπορ διάθεση, τότε η έκδοση Medley S γράφει το όνομά σου πάνω της!

Απαράμιλλα χαρακτηριστικά
Δες το νέο μπροστινό τμήμα και το τιμόνι με τον full LED προβολέα και το ολοκαίνουργιο ψηφιακό LCD ταμπλό οργάνων.

Κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του
Ο ενισχυμένος κινητήρας Piaggio i-get κάνει το ντεμπούτο του, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια και ευελιξία μέσα στην αστική κυκλοφορία.

Τεχνολογία και ασφάλεια
Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν λειτουργία Start & Stop και δικάναλο ABS, ενώ το σύστημα Piaggio MIA, στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων S και προαιρετικό στις στάνταρντ εκδόσεις, συνδέει το smartphone με το όχημα για ασγαλή και εύκολη διαχείριση.

Στην σύγχρονη εποχή
Το νέο πλήρως ψηφιακό LCD ταμπλό οργάνω εξασφαλίζει ότι έχεις άμεσα προσβάσιμα όλα όσα χρειάζεσαι, με εύκολο και ασφαλή τρόπο. Ακόμα περισσότερη "έξυπνη" τεχνολογία με το σύστημα Piaggio MIA, στο βασικό εξοπλισμό Medley S, που συνδέει το Smartphone μέσω Bluetooth ακουστικών κράνος με τα χειριστήρια του τιμονιού, επιτρέποντας τη διαχείρηση κλήσεων, μουσικής και φωνητικών εντολών χωρίς να αποσπάται η προσοχή από την οδήγηση.

Κορυφαίες επιδόσεις στην κατηγορία του
Ο ενισχυμένος κινητήρας Piaggio i-get κάνει το ντεμπούτο του, προσφέροντας ακόμη μεγαλύτερη ζωντάνια και ευελιξία μέσα στην αστική κυκλοφορία.

Τεχνολογία και ασφάλεια
Όλες οι εκδόσεις διαθέτουν λειτουργία Start & Stop ABS, ενώ το σύστημα Piaggio MIA, στον βασικό εξοπλισμό των εκδόσεων S και προαιρετικό στις στάνταρντ εκδόσεις, συνδέει το smartphone με το όχημα για ασφαλή και εύκολη διαχείρηση.

Ασφάλεια 360ο
Όταν οι αριθμοί κάνουν τη διαφορά σε ό,τι αφορά την ασφάλεια και τη σταθερότητα. Με μπροστινό τροχό 16" και πίσω 14", η οδήγηση δεν ήταν ποτέ πιο απολαυστική. Το δικάναλο σύστημα αντι-μπλοκαρίσματος ABS της Bosch προσθέτει ένα ακόμα επίπεδο ασφάλειας και αξιοπιστίας.

 

· Επισκέψου σήμερα το κατάστημά μας για να επιλέξεις την έκδοση και το χρώμα που σου ταιριάζει και να ενημερωθείς για τα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα και τη δυνατότητα επέκτασης της εργοστασιακής εγγύησης για δύο επιπλέον χρόνια.

· Επίσης σας διαθέτουμε και δίκυκλο για test ride.

· Υπάρχουν διαθέσιμα στο κατάστημά μας.

MOTO BRANDS

Piaggio Vespa Aprilia Scarabeo MotoGuzzi Gilera Derbi PiaggioCommercialVehicles

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα