Με το Piaggio 1 γεννιέται μια νέα γενιά e-scooter, για να απολαμβάνεις την αστική μετακίνηση χωρίς εκπομπές ρύπων και με την ποιότητα, την τεχνολογία και τα χαρακτηριστικά ασφάλειας που είναι συνώνυμα με τα σκούτερ Piaggio, σε συνδυασμό με όλα όσα περιμένεις από ένα premium σκούτερ. Με τον κομψό σχεδιασμό, το εκλεπτυσμένο πλαίσιο, τον εξαιρετικό χειρισμό, τη γενναιόδωρη αυτονομία και την απαράμιλλη προσοχή στη λεπτομέρεια, το μοναδικό Piaggio 1 γνωρίζει πότε πρέπει να είναι ήσυχο και πότε να φέρνει τις επιδόσεις του σε πρώτο πλάνο.

Ένα ηλεκτρικό σκούτερ που σχεδιάστηκε για εσένα

Το Piaggio 1 διατίθεται σε τρεις συνδυασμούς μπαταρίας και κινητήρα. Η στάνταρ έκδοση προσφέρει τελική ταχύτητα 45 χλμ./ώρα, με αυτονομία έως 55 χλμ. σε λειτουργία ECO και έως 43 χλμ. σε λειτουργία Sport. Υπάρχει επίσης έκδοση με τελική ταχύτητα 25 km/h, που οδηγείται χωρίς άδεια οδήγησης από πρόσωπα που έχουν συμπληρώσει την ηλικία των 15 ετών. Το μοντέλο Piaggio 1+ διαθέτει μεγαλύτερη μπαταρία με αυτονομία 100 χλμ. σε λειτουργία ECO και 68 χλμ. σε λειτουργία Sport, ενώ το Piaggio 1 Active παρέχει μέγιστη ταχύτητα 60 χλμ./ώρα και αυτονομία 85 χλμ. σε λειτουργία ECO, καθώς και 66 χλμ. σε λειτουργία Sport.

Μετακίνηση πιο εύκολη από ποτέ

Το Piaggio 1 είναι ένα φιλικό προς τον αναβάτη σκούτερ από κάθε άποψη, από την πρώτη στιγμή που θα το ενεργοποιήσει. Το σύστημα keyless σημαίνει ότι δεν χρειάζεται το παραδοσιακό κλειδί αλλά αρκεί ένα πρακτικό τηλεχειριστήριο. Για να ξεκινήσεις, αρκεί απλά να πατήσεις το κουμπί MAP που υπάρχει στη δεξιά πλευρά του τιμονιού και να επιλέξεις ECO ή Sport mode. Σχεδιασμένη με γνώμονα την εξοικονόμηση καυσίμου, η λειτουργία ECO προσφέρει μεγαλύτερη αυτονομία, τελική ταχύτητα 30 χλμ./ώρα και πιο προοδευτική επιτάχυνση, ενώ με τη λειτουργία Sport, μπορείς να απολαμβάνεις την πλήρη απόδοση του κινητήρα και μια πιο δυναμική εμπειρία οδήγησης.

Η φόρτιση όπως πρέπει να είναι: να μην σε κάνει να περιμένεις

Η επαναφόρτιση του Piaggio 1 είναι μια πανεύκολη διαδικασία. Μπορείς να αφαιρέσεις την μπαταρία μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να τη συνδέσεις σε οποιαδήποτε πρίζα στο σπίτι, το γραφείο ή όπου αλλού τυχαίνει να βρίσκεσαι. Η μπαταρία του μοντέλου 1 ζυγίζει μόλις 10 κιλά και έχει χωρητικότητα 1,4 kWh, ενώ οι μπαταρίες των μοντέλων 1+ και 1 Active έχουν χωρητικότητα 2,3 kWh και το βάρος τους είναι 15 κιλά. Οι μπαταρίες δεν χρειάζονται συντήρηση ή ιδιαίτερη φροντίδα και παρέχονται με φορτιστή.

Η αθόρυβη επανάσταση

Το Piaggio 1 είναι εφοδιασμένο με ηλεκτροκινητήρα που αναπτύχθηκε από την Piaggio. Η ενσωμάτωσή του στο κέντρο του πίσω τροχού εξοικονόμησε χώρο και επέτρεψε τη δημιουργία ενός μικρών διαστάσεων πλαισίου. Οι εκδόσεις 1 και 1+ διαθέτουν ηλεκτροκινητήρα με συνεχή ισχύ 1,2 kW, ενώ το μοντέλο 1 Active αποδίδει 2 kW. Ο συνδυασμός ελαφριάς κατασκευής, προηγμένης μπαταρίας ιόντων λιθίου και έξυπνης επαναφόρτισης κατά την επιβράδυνση παρέχει εξαιρετική αυτονομία και στις τρεις εκδόσεις, με το 1+ να προσφέρει έως και 100 χιλιόμετρα οδήγησης με μία μόνο φόρτιση.

Ανακαλύψτε όλα τα μοντέλα!

 

MOTO BRANDS

Piaggio Vespa Aprilia Scarabeo MotoGuzzi Gilera Derbi PiaggioCommercialVehicles

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα