Οι τεχνικές λύσεις στην υπηρεσία της απόδοσης και της αίσθησης.

Σε έναν κλάδο που περιορίζεται από τους συμβιβασμούς της οδήγησης εντός και εκτός δρόμου, η Tuareg 660 χαράζει μια νέα διαδρομή: υποδειγματική απόδοση σε όλες τις συνθήκες και αυθεντικός adventure εξοπλισμός.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ APRC

Αυθεντική off-road απόδοση, σπορ τεχνολογία.

4 προγράμματα οδήγησης, 2 εκ των οποίων είναι ρυθμιζόμενα (1 αφιερωμένο στην off-road οδήγηση). Το ABS μπορεί να απενεργοποιηθεί και στους δύο τροχούς ή μόνο στον πίσω. Το σύστημα APRC είναι πλήρες με Traction Control, Cruise Control, Engine Map και Engine Brake. Όλα προσβάσιμα από την οθόνη TFT 5" υψηλής ευκρίνειας.

ΧΑΜΗΛΟ ΒΑΡΟΣ

Κορυφαίος εξοπλισμός με το ελάχιστο βάρος

Με μόνο 187 κιλά στεγνό βάρος, η Tuareg 660 αποτελεί σημείο αναφοράς στην κατηγορία. Οι τεχνικοί της Aprilia έχουν περιορίσει κάθε πιθανό γραμμάριο, εξοπλίζοντας την Tuareg με όλα τα απαραίτητα adventouring στοιχεία, ξεκινώντας από το μεγάλο ρεζερβουάρ 18 λίτρων. Λιγότερο βάρος = περισσότερη διασκέδαση, πάντα!

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ OFF ROAD

Μεγαλύτερη διαδρομή, κανένας συμβιβασμός

Πιρούνι διαμέτρου 43 mm και μονό αμορτισέρ με προοδευτικό μοχλικό σύστημα, και τα δύο με μακρά διαδρομή: 240 mm, για πρόσφυση εκτός δρόμου και διασκέδαση εκεί που οι άλλοι πρέπει να κλείσουν το γκάζι.

ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ APRILIA

Η αίσθηση που κάνει τη διαφορά

Η Tuareg 660 μένει πιστή στην παράδοση του πλαισίου Aprilia - συνώνυμο της αριστείας - χάρη στο νέο σωληνωτό ατσάλινο πλαίσιο με βραχίονες αλουμινίου, που συνδέεται με τον κινητήρα σε 6 σημεία, το μεταξόνιο με πάνω από 1.500 mm και την προσεκτική κατανομή βάρους με συγκέντρωση των μαζών στο κέντρο.

ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Νέα συμπεριφορά, ίδιος 660 χαρακτήρας

Ο 2-κύλινδρος εμπρόσθιας κλίσης κινητήρας αποδίδει τώρα 80 HP μέγιστης ισχύος, μέγιστη ροπή 70 Nm και σημαντική αύξηση της καμπύλης στις μεσαίες και χαμηλές στροφές. Η ελαιολεκάνη μειώνει τις κάθετες διαστάσεις, δίνοντας απόσταση από το έδαφος πάνω από 240 mm και ύψος σέλας μικρότερο από 860 mm.

Αυτή είναι η μαγεία της πλατφόρμας Aprilia 660: ελαφριά, έξυπνη, πλήρης και εξαιρετικά αποτελεσματική. Επανασχεδιασμένη για να σου παρέχει τον μέγιστο έλεγχο κατά την οδήγηση σε άσφαλτο και χώμα, χάρη στις ξεχωριστές τεχνικές επιλογές που ικανοποιούν την επιθυμία σου για εξερεύνηση.

Ανακάλυψε τις τρεις χρωματικές επιλογές !

Γιατί η διασκέδαση είναι σοβαρή υπόθεση.

Λάσπη, σκόνη, νερό, χρειάζεσαι περισσότερα για να διασκεδάσεις; Ναι, φυσικά: τη νέα Tuareg 660.

Ήρθε επιτέλους η ώρα να τη δούμε σε δράση, στο φυσικό της περιβάλλον. Εκεί όπου μπορεί να σου δείξει τί είναι ικανή να κάνει και εσύ επιτέλους να επιστρέψεις στη σοβαρή διασκέδαση!

 

MOTO BRANDS

Piaggio Vespa Aprilia Scarabeo MotoGuzzi Gilera Derbi PiaggioCommercialVehicles

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα