Η αίγλη του κυβισμού 125 cc Euro 4, η κλάση της Vespa GTS και η δυναμικότητα της Vespa Super συνδυάζονται σε ένα μοναδικό έργο στυλ. Η νέα Vespa GTS Super 125 συγκεντρώνει μαζί την κομψότητα, την άνεση και τη στιβαρότητα και κινείται με τη βοήθεια ενός κινητήρα ηλεκτρονικού ψεκασμού που ξέρει πώς να προσφέρει μια καταπληκτική ομαλότητα κίνησης και σημαντική μείωση της κατανάλωσης.
Το χαλύβδινο σασί στη νέα GTS Super 125 είναι "γρατζουνισμένο" στη δεξιά πλευρά από μια γρίλια με οριζόντιες σχισμές: μια προφανής παραπομπή στις πιο όμορφες Vespa του παρελθόντος με έναν τόνο σπορ στην πλευρική εμφάνιση του οχήματος, που ενισχύεται χάρη στις νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου.
Παρά τη λειτουργικότητά της ακόμα και στα μικρά πράγματα, όπως η θύρα USB που διατίθεται στο διπλό χώρο πίσω από την ποδιά, η GTS Super δεν απαρνήθηκε την ψυχή "racing”. Αυτό υπογραμμίζεται από τη μπροστινή ανάρτηση με βαμμένο σε κόκκινο χρώμα ελατήριο και η μπροστινή μάσκα με τη γρίλια χρωμίου. Ένα μαύρο διακοσμητικό πλαίσιο καθιστά το βλέμμα της GTS Super ακόμα πιο δυναμικό, “συνοφρυώνοντας” την έκφραση του στρογγυλού φανού που, όπως και όλα τα άλλα φώτα, προσφέρει ένα σύστημα φωτισμού τύπου LED.
Νέο είναι επίσης και το σύστημα ψύξης με νερό E.C.S. (Electric Cooling System), που εξασφαλίζει μικρότερη απορρόφηση ενέργειας και εξοικονόμηση καυσίμου.
Η νέα Vespa GTS Super 125 είναι γρήγορη, ζωηρή και δυναμική, ομαλή στην οδήγηση χάρη στον ψεκασμό, αλλά και αθόρυβη και με σεβασμό στο περιβάλλον.

 

MOTO BRANDS

Piaggio Vespa Aprilia Scarabeo MotoGuzzi Gilera Derbi PiaggioCommercialVehicles

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα