Το νέο Liberty 125 ABS κάνει ντεμπούτο με το νέο 3-βάλβδιδο κινητήρα i-get 125 αερόψυκτο με ηλεκτρονικό ψεκασμό. Πιο δυνατός κινητήρας κατά 10% σε σχέση με τον κινητήρα της προηγούμενης γενιάς, ικανός να μειώσει την κατανάλωση κατά 16% (έως 64 χιλιόμετρα / l σε σταθερή ταχύτητα 40 km / h).
Κάθε εξάρτημα του κινητήρα έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί για να μεγιστοποιήσει την οδηγική απόλαυση. Αθόρυβο, ευέλικτο, γρήγορο, είναι ο πιο ευχάριστος τρόπος για να νικήσεις την κίνηση μέσα στην πόλη, με μοναδικό στυλ.
Αλλά το νέο Liberty 125 είναι συγχρόνως πρότυπο για την ασφάλεια, το μοναδικό στην κατηγορία του που προσφέρεται διαθέτοντας στο στάνταρ εξοπλισμό του το μονο-κάναλο σύστημα ABS. Αυτό το σύστημα τελευταίας γενιάς είναι σε θέση να αποφύγει το κλείδωμα του μπροστινού τροχού, ιδίως σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης, σημαντικό στοιχείο που εγγυάται τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας στην οδήγηση μέσα στην πόλη.
Όπως όλα τα Liberty, έτσι και το 125άρι είναι μοναδικό σε στυλ - με μπροστινό φανάρι LED και τα μοναδικά φινιρίσματα χρωμίου, - σε τεχνολογία - με νέα ψηφιακά όργανα εφοδιασμένα με οθόνη LCD και υπολογιστή ταξιδιού - και σε λειτουργικότητα με το επίπεδο πάτωμα και τον άνετο αποθηκευτικό χώρο που διαθέτει κάτω από τη σέλα (ικανό να αποθηκεύσει ένα jet κράνος με ζελατίνα) ανοιγόμενο με ηλεκτρικό χειρισμό μέσω διακόπτη πάνω στο τιμόνι.

 

 

MOTO BRANDS

Piaggio Vespa Aprilia Scarabeo MotoGuzzi Gilera Derbi PiaggioCommercialVehicles

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα