Το νέο Piaggio Liberty 50 διατίθεται επίσης στην έκδοση S, με ιδιαίτερα φινιρίσματα και σε ξεχωριστούς χρωματισμούς ειδικά αφιερωμένους στη συγκεκριμένη έκδοση.

Το Piaggio Liberty 50 -S ξεχωρίζει με τους χρωματισμούς σε κόκκινο Rosso Ibis και σε γκρι Grigio Titanio Opaco. Χάρη στα ιδιαίτερα γραφικά του και σε λεπτομέρειες, όπως οι μαύρες ζάντες, η σχάρα και οι καθρέπτες σε μαύρο χρώμα και η σέλα με κόκκινες ραφές, η έκδοση S απευθύνεται σε νεότερους σε ηλικία και πιο δυναμικούς αναβάτες.

Ο νέος 4-χρόνος κινητήρας 50cc - ο μικρότερος της οικογένειας i-get - αποτελεί ένα πραγματικό στολίδι, χαρακτηρίζεται από την κατανομή των 3 βαλβίδων i-get. Το νέο πενηντάρι είναι το αποτέλεσμα μοναδικής σχεδίασης με σκοπό να μεγιστοποιήσει τις επιδόσεις και να εξασφαλίσει οικονομία κατανάλωσης καυσίμου. Είναι ο ιδανικός κινητήρας για τις πρώτες μετακινήσεις των νέων, που συνεχίζουν να εκτιμούν τις μοναδικές επιδόσεις και συγχρόνως τη χαμηλή κατανάλωση, χάρη στην αυτονομία των 58 km / l σε σταθερή ταχύτητα 40 km / h.

Συνολικά, το Piaggio Liberty - στην έκδοση S 50 συγκεντρώνει όλα τα χαρακτηριστικά της πρακτικότητας, ασφάλειας και οδηγικής απόλαυσης αντίστοιχα με αυτά της standard έκδοσης.

 

MOTO BRANDS

Piaggio Vespa Aprilia Scarabeo MotoGuzzi Gilera Derbi PiaggioCommercialVehicles

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα