Ελαφρύ, εύκολο για όλους και για όλες, σβέλτο και έξυπνο (smart)), το ONE σύμφωνα με την Piaggio θα είναι ποιοτικό, αξιόπιστο και «δεμένο» όσον αφορά σε πλαίσιο και αναρτήσεις, για διασκεδαστικές αστικές διαδρομές.

Φρέσκο design, εντυπωσιακό ψαλίδι, LED φώτα, έγχρωμη TFT οθόνη οργάνων με αυτόματη ένταση φωτισμού, keyless σύστημα εκκίνησης και 2 χάρτες κινητήρα είναι μερικά μόνο από τα δυνατά χαρακτηριστικά του ΟΝΕ.

Χαμηλή σέλα, επίπεδο πάτωμα για φόρτωμα, αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη, και ικανός αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα συμπληρώνουν το χρηστικό προφίλ του νέου Piaggio e-scooter.

Το Piaggio ONE θα γίνει διαθέσιμο σε διαφορετικές εκδόσεις που θα μπορούν να οδηγηθούν είτε με ΑΜ, είτε με Α1 δίπλωμα οδήγησης, ενώ όλα τα e-scooter της γκάμας διαθέτουν αφαιρούμενες μπαταρίες ιόντων λιθίου. Σημειώστε πως θα διατίθεται επίσης έκδοση μοτοποδηλάτου με ανώτατη ταχύτητα 25 km/h, η πιο προσιτή πρόταση για τους νεαρούς αναβάτες, αφού λόγω των ειδικών προδιαγραφών της μπορεί να οδηγηθεί από νέους 15 ετών, χωρίς να απαιτείται κατοχή άδειας οδήγησης.

 

«το νέο ηλεκτρικό μοντέλο ‘‘Piaggio One’’ αναμένεται σύντομα στο κατάστημα μας...

MOTO BRANDS

Piaggio Vespa Aprilia Scarabeo MotoGuzzi Gilera Derbi PiaggioCommercialVehicles

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα