Ασταμάτητο στις αστικές μετακινήσεις και πρόθυμο για περιπέτειες εκτός πόλης. Σπορ στον χαρακτήρα, ευέλικτο και έτοιμο για όλα, χάρη στις αναρτήσεις με μεγάλη διαδρομή και τους στιβαρούς τροχούς. Προστατευτικό και λειτουργικό, με "ενεργητική" θέση οδήγησης που εξασφαλίζει καλύτερο έλεγχο του δρόμου, το SR GT κάνει την οδήγηση εντός και εκτός πόλης διασκεδαστική και δυναμική.

Προστασία στο εμπρός μέρος

Το διπλό φέρινγκ συνοδεύεται από ανεμοθώρακα και είναι εμπνευσμένο από τις μοτοσυκλέτες αντοχής. Προσφέρει εξαιρετική αεροδυναμική προστασία, ακόμα και κατά την καθημερινή οδήγηση στους δρόμους της πόλης.

Φωτισμός Full LED

Τα φώτα ημέρας LED προσφέρουν εξαιρετική ορατότητα ακόμη και σε συνθήκες πολύ χαμηλού φωτισμού.

Αναρτήσεις

Το SR GT διαθέτει ένα σύστημα ανάρτησης των τροχών με μεγαλύτερη διάμετρο από τους πλησιέστερους ανταγωνιστές του. Η μεγάλη διαδρομή επιτρέπει καλύτερο έλεγχο σε όλα τα εδάφη, βελτιωμένη άνεση, εξαιρετικό χειρισμό και ασφάλεια.

Κινητήρας προηγμένης τεχνολογίας

Ο σύγχρονος κινητήρας i-get προσφέρει εξαιρετικές επιδόσεις με τη ζωηρή έκδοση 125 κ.εκ. να παράγει 11 kW και τη νέα έκδοση 200 κ.εκ. να εντυπωσιάζει με ισχύ που αγγίζει τα 13 kW και επιτρέπει ομαλή και ευέλικτη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. Και οι δύο εκδόσεις είναι εξοπλισμένες με σύστημα Start&Stop RISS.

Δισκόφρενο wave

Για πιο αποδοτικό, ομαλό και σίγουρο φρενάρισμα, ανεξάρτητα από την ποιότητα του οδοστρώματος.

Ελαστικά για κάθε έδαφος

Τα ελαστικά παντός εδάφους επιτρέπουν στο σκούτερ, να είναι έτοιμο για κάθε πρόκληση. Είτε οδηγείς στους πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, είτε σε χωμάτινα μονοπάτια, το SR GT υπόσχεται συναρπαστικές περιπέτειες και μοναδικές συγκινήσεις.

Το SR GT έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί αυτό το ένστικτο για περιπέτεια που ξεπερνά τα όρια της πόλης, για διασκέδαση σε όλες τις συνθήκες. Διατίθεται σε δύο κινητήρες, SR GT 125 και SR GT 200.

Το SR GT διατίθεται στους χρωματισμούς Aprilia Black, Street Grey και Infinity Blue, με τους τροχούς και τη σέλα σε midnight black και τα μαρσπιέ, τα πλευρικά προστατευτικά και τις χειρολαβές του συνοδηγού σε ασημί-γκρι χρώμα.

 

MOTO BRANDS

Piaggio Vespa Aprilia Scarabeo MotoGuzzi Gilera Derbi PiaggioCommercialVehicles

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα