Το Aprilia SXR 50 είναι το πρώτο σκούτερ πόλης μικρού κυβισμού που συνδυάζει τον επιθετικό χαρακτήρα της Aprilia με υψηλό επίπεδο άνεσης και σύγχρονη τεχνολογία. Ένα μοντέλο που ταιριάζει απόλυτα σε έναν πολυάσχολο, αεικίνητο τρόπο ζωής, προσφέροντας μια ασφαλή και λειτουργική εμπειρία οδήγησης, απίστευτη σχέση ποιότητας-τιμής, οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές ρύπων. Δυναμικό και ευέλικτο, το Aprilia SXR 50 είναι έτοιμο να κατακτήσει κάθε δρόμο σε κάθε πόλη.

Αρκεί μία σύντομη διαδρομή με το Aprilia SXR 50 για να ανακαλύψεις το υψηλό επίπεδο άνεσης. Χάρη στην εξελιγμένη εργονομία, το επίπεδο πάτωμα, τη μεγάλη σέλα, τον άφθονο αποθηκευτικό χώρο και πολλές άλλες ανέσεις. Δεν είναι ένα ακόμα σκούτερ, είναι το νέο σημείο αναφοράς των αστικών σκούτερ μικρού κυβισμού.

Προηγμένος πίνακας οργάνων

Ο πίνακας οργάνων με οθόνη LCD είναι εξαιρετικά προηγμένος και διαισθητικός. Είναι πολύτιμο βοήθημα για να έχεις πάντα υπό έλεγχο την ταχύτητα, τον δείκτη καυσίμου, τη θερμοκρασία περιβάλλοντος, τη θερμοκρασία του κινητήρα, τους δείκτες τυχόν δυσλειτουργιών και πολλά άλλα. Τέλος, υπάρχει πρακτική θύρα USB για φόρτιση smartphone ή άλλης συσκευής.

Full LED φώτα

Το σύστημα φωτισμού είναι το καλύτερο στην κατηγορία των 50cc. Χάρη σε έναν προβολέα με δύο φώτα ημέρας LED, το όχημα προσφέρει πάντα εξαιρετική ορατότητα, ειδικά τη νύχτα. Επιπλέον, η λειτουργία μεγάλης και μεσαίας σκάλας εξασφαλίζει αποτελεσματικότητα και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το πακέτο φωτισμού ολοκληρώνεται με το πίσω φως, κομψό αλλά και αποτελεσματικό για τη διάκριση του οχήματος στην κυκλοφορία.

Πλαίσιο

Το πλαίσιο αποτελείται από μια στιβαρή δομή ενός μονού σωλήνα από ατσάλι και μεταλλικές ενισχύσεις. Το αποτέλεσμα είναι χειρισμός και σταθερότητα που συναντάται σε μεγαλύτερου κυβισμού μοντέλα, και εξαιρετικός συνολικός έλεγχος του οχήματος.

Λεπτομέρειες

Η ποιότητα κατασκευής και η προσοχή στις λεπτομέρειες ξεχωρίζουν το νέο SXR 50 από κάθε άλλο σκούτερ 50cc: τροχοί αλουμινίου 12 ιντσών με γεωμετρικό σχεδιασμό πέντε μπράτσων, αιχμηρό μπροστινό φτερό, γυαλιστερό γκρι φινίρισμα στο κάλυμμα της εξάτμισης.

Κινητήρας i-GET 50cc

Το SXR 50 cc είναι εξοπλισμένο με έναν τετράχρονο κινητήρα i-GET με μέγιστη ροπή 3,3 Nm στις 6.250 στροφές/λεπτό και ισχύ 2,4 Kw στις 7.000 στροφές/λεπτό. Το αποτέλεσμα είναι μία πιο αθόρυβη λειτουργία και εξαιρετική απόδοση για την κατηγορία, με χαμηλότερες εκπομπές και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου (περίπου 40 km/l).

Εξοπλισμός

Κάδε διαδρομή με το Aprilia SXR 50 είναι πρακτική και άνετη, χωρίς να θυσιάζεται το σπορ στυλ και η προσοχή στη λεπτομέρεια: σέλα χαμηλού ύψους (775 mm), μοναδικό στυλ με διπλή ραφή, μήκος 850 mm. Ο αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα έχει χωρητικότητα 20 λίτρα και μπορεί να φιλοξενήσει κράνος, τσάντα και άλλα μικροαντικείμενα, είναι φωτιζόμενος για να είναι εύκολα προσβάσιμος ακόμα και τη νύχτα.

MOTO BRANDS

Piaggio Vespa Aprilia Scarabeo MotoGuzzi Gilera Derbi PiaggioCommercialVehicles

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα