Η αίγλη του κυβισμού 125 cc Euro 4, η κλάση της Vespa GTS και η δυναμικότητα της Vespa Super συνδυάζονται σε ένα μοναδικό έργο στυλ. Η νέα Vespa GTS Super 125 συγκεντρώνει μαζί την κομψότητα, την άνεση και τη στιβαρότητα και κινείται με τη βοήθεια ενός κινητήρα ηλεκτρονικού ψεκασμού που ξέρει πώς να προσφέρει μια καταπληκτική ομαλότητα κίνησης και σημαντική μείωση της κατανάλωσης.
Το χαλύβδινο σασί στη νέα GTS Super 125 είναι "γρατζουνισμένο" στη δεξιά πλευρά από μια γρίλια με οριζόντιες σχισμές: μια προφανής παραπομπή στις πιο όμορφες Vespa του παρελθόντος με έναν τόνο σπορ στην πλευρική εμφάνιση του οχήματος, που ενισχύεται χάρη στις νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου.
Παρά τη λειτουργικότητά της ακόμα και στα μικρά πράγματα, όπως η θύρα USB που διατίθεται στο διπλό χώρο πίσω από την ποδιά, η GTS Super δεν απαρνήθηκε την ψυχή "racing”. Αυτό υπογραμμίζεται από τη μπροστινή ανάρτηση με βαμμένο σε κόκκινο χρώμα ελατήριο και η μπροστινή μάσκα με τη γρίλια χρωμίου. Ένα μαύρο διακοσμητικό πλαίσιο καθιστά το βλέμμα της GTS Super ακόμα πιο δυναμικό, “συνοφρυώνοντας” την έκφραση του στρογγυλού φανού που, όπως και όλα τα άλλα φώτα, προσφέρει ένα σύστημα φωτισμού τύπου LED.
Νέο είναι επίσης και το σύστημα ψύξης με νερό E.C.S. (Electric Cooling System), που εξασφαλίζει μικρότερη απορρόφηση ενέργειας και εξοικονόμηση καυσίμου.
Η νέα Vespa GTS Super 125 είναι γρήγορη, ζωηρή και δυναμική, ομαλή στην οδήγηση χάρη στον ψεκασμό, αλλά και αθόρυβη και με σεβασμό στο περιβάλλον.

 

MOTO & SCOOTER

Grid view
List view

Επίσημος αντιπρόσωπος Piaggio Group,
στην Μυτιλήνη της Λέσβου.

— Θαλασσέλλης Ιωάννης —

MOTO PLANET

Καλώς ήλθατε στον πλανήτη των 2τροχών!

Ο επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών μοτοσυκλέτας Piaggio, Vespa, Aprilia, MotoGuzzi, Gilera, Derbi. Αλλά και ως επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών ποδηλάτων Elios, Guerra, Ballistic, Clermont, Futura Eco Logic.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία MotoPlanet, του Θαλλασσέλη Ιωάννη, δραστηριοποιείται στο χώρο της Μοτοσυκλέτας από το 2002.

 

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ μηχανής και αναβάτη.

 

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο με βουλκανιζατέρ μοτοσυκλετών, οδική υποστήριξη και όχημα αντικατάστασης.

Με υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την...
οδηγική απόλαυση!

Επέκταση εγγύησης, χρηματοδοτικό πρόγραμμα,
εξουσιοδοτημένο συνεργείο, όχημα αντικατάστασης,
οδική βοήθεια , δοκιμή νέου μοντέλου,
επώνυμα μεταχειρισμένα

αναλυτικότερα

NEWS & OFFERS

Ενημέρωση και Προσφορές!

Δείτε παρακάτω τα πιο πρόσφατα νέα, εκδηλώσεις, ανακοινώσεις αλλά και προσφορές τόσο δικές μας αποκλειστικά όσο και της Piaggio Group...

Grid view
List view

Official & aftermarket accessories!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επώνυμα αξεσουάρ της Piaggio Group αλλά και άλλων εταιρειών, για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Piaggio Group USED!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε και επώνυμα μεταχειρισμένα δίτροχα της Piaggio Group αλλά και άλλων εταιρειών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς...

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα