Χάρη στη σχεδίαση και στο τεχνολογικό περιεχόμενο, η Vespa GTS Super 300 Euro 4 επανερμηνεύει ένα “κλασικό σπορ” μοντέλο της μεγάλης συλλογής της Vespa. Παρότι είναι σύγχρονη και λειτουργική, ακόμα και στα μικρά πράγματα, όπως αποδεικνύει η θύρα USB που διατίθεται στο διπλό χώρο πίσω από την ποδιά, δεν απαρνήθηκε την ψυχή "racing”.
οι νέες δίχρωμες ζάντες αλουμινίου παραπέμπουν στις αποσυναρμολογούμενες ζάντες του παρελθόντος και υπογραμμίζουν το σπορ χαρακτήρα του 145ου μοντέλου στην ιστορία της Vespa, χάρη και στο κόκκινο ελατήριο της μπροστινής ανάρτησης και την εντελώς νέα μπροστινή μάσκα, που αρνείται το φως θέσης για να αναδείξει μια γρίλια εμπλουτισμένη με στοιχεία χρωμίου.
Και αν από τη μία πλευρά οι φανοί προσφέρουν σήμερα ένα μοντέρνο σύστημα φωτισμού τύπου LED, από την άλλη έχουμε ένα πίνακα οργάνων αποκλειστικά αναλογικό που, όπως και στην καλύτερη παράδοση του κόσμου των αγώνων, περιλαμβάνει γραφικά δυναμικού χαρακτήρα, με λευκούς αριθμούς σε μαύρο φόντο.
Η σέλα ξεχωρίζει από τις φόρμες και τα χαρακτηριστικά σπορ υλικά των ιταλικών οχημάτων καθώς και το αμάξωμα, μεταλλική ψυχή της Vespa, έχει υποστεί σημαντικές τροποποιήσεις. Πράγματι, στη δεξιά πλευρά ξεχωρίζει μια γρίλια με οριζόντιες σχισμές, μια προφανής παραπομπή στις ομορφότερες Vespa του παρελθόντος που χαρίζει έναν κομψό τόνο σπορ στην πλευρική εμφάνιση του οχήματος. Και για τη μέγιστη ασφάλεια, το σύστημα πέδησης έχει εξοπλιστεί με δίσκο εμπρός και πίσω με σύστημα ABS και ASR.

 

MOTO & SCOOTER

Grid view
List view

Επίσημος αντιπρόσωπος Piaggio Group,
στην Μυτιλήνη της Λέσβου.

— Θαλασσέλλης Ιωάννης —

MOTO PLANET

Καλώς ήλθατε στον πλανήτη των 2τροχών!

Ο επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών μοτοσυκλέτας Piaggio, Vespa, Aprilia, MotoGuzzi, Gilera, Derbi. Αλλά και ως επίσημος αντιπρόσωπος των εταιρειών ποδηλάτων Elios, Guerra, Ballistic, Clermont, Futura Eco Logic.

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Εταιρεία MotoPlanet, του Θαλλασσέλη Ιωάννη, δραστηριοποιείται στο χώρο της Μοτοσυκλέτας από το 2002.

 

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων μοτοσυκλετών, ανταλλακτικών και αξεσουάρ μηχανής και αναβάτη.

 

ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο με βουλκανιζατέρ μοτοσυκλετών, οδική υποστήριξη και όχημα αντικατάστασης.

Με υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την...
οδηγική απόλαυση!

Επέκταση εγγύησης, χρηματοδοτικό πρόγραμμα,
εξουσιοδοτημένο συνεργείο, όχημα αντικατάστασης,
οδική βοήθεια , δοκιμή νέου μοντέλου,
επώνυμα μεταχειρισμένα

αναλυτικότερα

NEWS & OFFERS

Ενημέρωση και Προσφορές!

Δείτε παρακάτω τα πιο πρόσφατα νέα, εκδηλώσεις, ανακοινώσεις αλλά και προσφορές τόσο δικές μας αποκλειστικά όσο και της Piaggio Group...

Grid view
List view

Official & aftermarket accessories!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε επώνυμα αξεσουάρ της Piaggio Group αλλά και άλλων εταιρειών, για την μοτοσυκλέτα και τον αναβάτη...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Piaggio Group USED!

Στο κατάστημά μας θα βρείτε και επώνυμα μεταχειρισμένα δίτροχα της Piaggio Group αλλά και άλλων εταιρειών, στις καλύτερες τιμές της αγοράς...

Contact us

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ


info@motoplanet.gr


2251037178


Πάροδος Α. Γιανναρέλλη
ΤΚ 81100, Μυτιλήνη - Λέσβος
Ελλάδα